понеделник, 17 април 2017 г.

Jonny Bairstow je přesvědčen, že on a Anglie se mohou dostat do Jižní Afriky

V MCG před dvěma lety Bairstow byla dosazena do týmu Anglie, kteří již byli 3-0 dole v sérii popele a požádal, aby branku v testu poprvé. Poté, co hrál kriket jen dva dny v předcházejících šesti týdnech - v zápase tour v Alice Springs, nejlépe si pamatoval pro údajné hanobení rasy proti Monty Panesar hlasatelem na zem PA - nebylo žádným překvapením, že struggled.Steven Finn přidal do Anglie je cestovat strana v Jižní Africe Celý článek

stejně jako vracet jen 31 běhů ve dvou směnách se Yorkshireman klesl Chris Rogers dvakrát australský pokračoval ke skóre zápasu-vyhrávat století.Byl předán konečný nemocniční přihrávka od tehdejšího trenéra Angl ie Andy Flower, jehož mysl byla míchaná nejen odevzdání svého týmu v rukou Mitchell Johnson, nýbrž odchodu Graeme Swann v předvečer testu.

Ačkoliv Bairstow je příliš zdvořilý, aby to tak otevřeně, jak to, že je jasné, že cítí, že byl uveden do bezvýchodné situace.26-letý, který byl vynechán poté, co hrál v závěrečném testu porážce v Sydney, které zapečetěné ponižující série vápno, vzpomíná: „Vraťme se zpět do roku 2013. Nemyslím si, že bych se držel celou sezonu pro Yorkshire v hrabství kriketu a ne mít opravdu hrál žádnou kriket po dobu šesti týdnů, byl prospěšný faktor.

„myslím, že jsem vyrostl jako osoba nad posledních několika letech od dvou testech v Austrálii. Postavení družstva a morálku v táboře je zcela odlišné od toho, co se děje v těch utkáních v Melbourne a Sydney. Když jste 3-0 dolů proti australské strany, která letí to nikdy nebude snadné test.Takže j e tu k různým okolnostem, které jsou kolem této skupiny hráčů v okamžiku a je to vzrušující doba, aby se Bet365-Čtěte více zapojili do anglického kriketu."

To vzrušení má hodně co do činění s Trevor Bayliss, australský trenér vyrovnaný Anglie který získal Ashes v jeho první sérii loni v létě a dal Bairstow tolik potřebnou podporu důvěry prohlášením při příjezdu v Jižní Africe, že je jeho první volbou brankář.

Bairstow dosud Bet365-Bonus čeká na Vás jen držel za tři zkoušky, které mají získal rukavice z Jos Buttlerovi pro závěrečný zápas série proti Pákistánu v SAE minulý měsíc.

Anglie, který se očekává, že pole 13-man stranu, když jejich první třídenní warm-up záp as proti A South Africa XI začíná v Potchefstroom v úterý ztratil všechny tři z těchto testů Bairstow byl za pařezy, ale rub Bayliss udělala hodně pro stav hráčově mysli.

„mít důvěra kapitán a trenér jít do teplé-up hry a doufejme, že První test vám umožní být uvolněnější a užívat si,"říká Bairstow. „To je, když hraji svůj nejlepší kriket a doufejme, že budu moci dělat, že nejen v teplých-up hry, ale jít do série.

„Nikdy nemůžete brát nic jako samozřejmost.Každé místo ve straně má být ceněný a každá příležitost, kterou vám to zkusit a vzít. Takže od hry ke hře jste vždy chtěli dělat, stejně jako je to možné a získat běh. Doufám, že budu moci zajistit, aby místo.


Já jsem stále jen ve třech utkáních, ale je to vzrušující doba pro mě osob ně. Jsem opravdu těším na tuto výzvu a s tím přichází hodně zodpovědnosti."

Součástí Bairstow své odpovědnosti v nadcházejících týdnech bude snažit překonat AB de Villiers, jeho protějšek, a to jak za pahýly a s pálkou v ruce. Může se to zdát jako vysoké daném pořadí jihoafrický je pravděpodobně nejvíce devastující batsman ve světovém kriketu.Zatím je to výzva Bairstow hledá, aby se čelem.

„Chcete-li tak dobře, jak můžete proti tomu nejlepšímu, co můžete," říká. „Je zřejmé, porovnávání se s někým, jako je AB bude fantastická výzva a pokud nechcete přijít být lepší na kriketový brankář-batsmen pak budu mít měl velmi dobrou turné."

Bet365-Registrace s bonusem zde

Няма коментари:

Публикуване на коментар