четвъртък, 20 юли 2017 г.

Jablonec - Kodaň 0: 1, nádherný gól, potom červená a postup sa vzdialil

"Sme sklamaní. Ale je to len polčas, aj keď bet365 bonus druhý zápas bude asi ešte ťažšie, keď hráme vonku. Ale verím, že sme schopní tam streliť gól. Zabojujeme, pokúsime sa to ešte zvrátiť, "vyhlásil jablonecký tréner Jaroslav Šilhavý.

Jablonec s Kodaňou začali 3. predkolo druhej najvýznamnejšej pohárovej súťaže kontinente, v stredu sa v Európe hrali už len ďalšie zápasy o Ligu majstrov.

O nej by Jablonec rád bojoval budúci rok, tento rok má cieľ postup do Európskej ligy. Po úvodnom zápase sa mu však o dosť vzdialil, budúci štvrtok 6.augusta v Kodani musí vyhrať minimálne o bránku bet 365 a zároveň streliť aspoň d va góly (2: 1, 3: 2, atď.), aby v pohároch pokračoval do záverečného predkola.

Do skupinovej fázy európskych pohárov sa ešte nikdy neprebojoval. Predchádzajúce štyri pokusy skončili neúspechom, teraz má klub Miroslava Pelt, ktorý je zároveň predsedom slovenskej futbalovej asociácie, najsilnejší tím v histórii.

A proti Kodani, tradičným pohárovom účastníkovi, bet365 stavky to od úvodných minút dokazoval. Jabloneckí zaskočili súpera rýchlosťou i presnú kombinácií, tiež dobre bránili.

Gregušová strelu z hranice vápna vyrazil s ťažkosťami brankár, ktorý zasiahol aj proti nájazdu Crnkiče. Sľubnú možnosť mal Wágner. V 35.minúte na polovici ihriska okradol o loptu stopéra Jørgensen, z ľavej strany bežal sám, ale dal si loptu ďaleko od nohy a zakončiť nedokázal.

Hostia neboli vpredu dlho výrazní, napriek tomu a j oni si šancu vytvorili. V prvej polovici zaváhal brankár Hrubý, ktorému vypadol z ruky center. Ale proti SANTANDER mu pomohli obrancovia a bet365 mobil zblokovali strelu na roh.

Krátko po prestávke si ľavý stredopoliar Verbič naviedol loptu z ľavej strany do stredu, dostal veľa priestoru a z viac ako 20 metrov nádherne vypálil do horného rohu. Hrubý plachtil vzduchom, ale na loptu nedosiahol.

"So silným súperom sme dokázali odohrať veľmi dobrú partiu, žiaľ v prvom polčase sme na rozdiel od duelu v Příbrami neboli produktívne.


Mali sme štyri päť možností. Súper nemal takmer nič.Bohužiaľ v druhom polčase sa ojedinelou nádhernou strelou dostal do vedenia, "povedal Šilhavý. "To bola prvá studená sprcha, druhá bolo vylúčenie Standu."

Domáci sa hnali za vyrovnanie, do vápna lietali centrami, domáci zbierali štandardné situácie, priame kopy i rohy. Efekt neprinieslo ani striedanie. Naopak, jeden z náhradníkov Tecl nešikovným, ale hrubým zákrokom poslal k zemi Augustinssona a arbiter mu dal červenú kartu. V desiatich sa Jablonec nezmohol už vôbec na nič.

"Chcel som hrať balón, ale bohužiaľ svojou hlúposťou som nás pripravil o ten najväčší tlak v závere. Nebol to skrat, že by som sa chcel za niečo mstiť, to vôbec nie. Chcel som hráča zablokovať, aby to nebol dlhý nakopať. Bohužiaľ som ho trafil priamo na nohu.Moja chyba, "poznamenal útočník Stanislav.

bet365

Няма коментари:

Публикуване на коментар