петък, 14 април 2017 г.

Taylor a Buttler riadiť Anglicku šesť bránka víťazstvo v tretej ODI proti Pakistanu

James Taylor, nádherne pokojný a rezolútne v chúlostivej situácii, sprevádzaný Anglicko k víťazstvu v ďalšiu noc v Spojených arabských emirátoch, keď mnohí z fanúšikov rozhodli, aby sa ich cesta domov skôr, čo sa vzdal nádeje, že Pakistan kúzlenia víťazstvo.

Anglicko vyhrala zápas o šesť gólov s deviatimi do ďalšieho obdobia, aby ušetril. To znie, ako by výsledok nebolo pochýb, ale to nebolo tak jednoduché. Keď bola Taylor pridal Jos Buttler Anglicku boli potácať na 93 pre štyri osoby v snahe o skromné ​​celkom 208. Zrazu sa lopta prudko otočil a cieľová zdalo veľmi vzdialené.

Ale odozva Taylor, ktorý skončil neporazený na 67 a Buttler , ktorého 49 nie von predstavovala vítanou návrat k forme, bol vždy pozitívne a často lepších zručností.Spoločne zostavili stánok 117, čím sa zabezpečí, že Anglicko hlavu späť na ceste do Dubaja pre finále 50-over v piatok v čele radu 2-1.

Eoin Morgan, anglický kapitán, snímaná skutočný pokrok v hre. "Myslel som, že sme boli vynikajúce vo všetkých aspektoch. chytal sme dobre a chase bola výnimočná. Povedal by som, že je najväčším krokom vpred na tomto turné. Na tých predchádzajúcich by sme nesplnili v tejto situácii, ale z guľového jedného tí dvaja chlapci [Taylor a Buttler] boli brilantné. Bolo to ťažké, keď išli dovnútra a nepustili svoje Spinners miska na ne. "

Anglicko smien boli kývanie zlovestne, keď táto dvojica zišli.Jason Roy masívna predná hrana proti Mohammed Irfan poslal loptičku 30 yardov vo vzduchu na pokrytie a Joe Root dokázal otvorom von do hlbokého štvorcový nohu plný prehad zovať z debutant ľavým ramenom zvlákňovacích Zafar Gohar.

potom, po nejakej rekonštrukčné práce, Alex Hales a Morgan padla na práčky v rýchlom slede. Ale s trochou šťastia na ceste Taylor a Buttler búrke s nejakým štýlom

Buttler mohol byť porazený skôr, ako on zaznamenal. Gohar poraziť oba palkárovi Je vonku okraj s ostrou zákrutu.Napriek tomu obaja zostali rozhodnutý vziať útok na práčky, a tým rušiť ich dĺžku na stále užitočný povrch

Občas Buttler rozvinul jeho spätné ťahanie. Medzitým Taylor zvyšuje jeho reputáciu ako šesť-Hitter, jednorazové Shoaib Malik bol najväčší zápasu. Medzi zábermi pútavých Taylor pobehovali sem a tam po ihrisku trápil práčky celú dobu. Bude rovnako roztopašného proti rýchlejším hráčom, kedy pripravený zasiahnuť cez vnútorné pole. Akoby chcel oficiálne oznámiť jeho návrat k vytvoreniu, Buttler skončil zápas s šiestimi nad midwicket.

Pakistan smena bol podivný mišmaš.Začalo to pokojne; hrozila vzlietnuť a potom sa rozpadol na nešťastného blata polovice-smena sebazničenia. Buď loptu clunked do outfield a zachytil v blízkosti hraníc alebo pálkarovi dokázal bežať jeden druhého, akoby hovorili iný languages.Pakistan v Anglicku: druhý ODI - ako sa to stalo Ďalšie informácie

Anglicko hral na rovnakej strane v treťom zápase v rade; Pakistan nahradil Jasira Šáha s Gohar a po 10 overs oni mali 45 na doske ako stály pramienok fanúšikov vstúpil na štadión.Potom Chris Woakes, ktorí by boli úspešní trikrát vyhadzovača, indukované Babar Azam na hornej hranou háku pre Adil Rashid na jemné nohy.

Čoskoro Mohammad Hafeez išiel Rashid do stánkov na dlho-on a značná cieľovej vyzeralo na obzore.Potom prišiel prvý z difuzérom s Hafeez opúšťať jeho kapitán, Azhar Ali, plietol po peknej kus chytanie Taylor.

Still Pakistan pozrel na ceste k niečom u náročné, ktoré dosiahli 132 pre dve osoby v . 30. u konca, načo došlo k škaredé implózie

Hafeez zalezený von jemne hlboké štvorcový nohu David Willey; Sarfraz Ahmed trafiť loptu vo vzduchu viac energicky, ale rovno do hlbokej polovice bránky off Moeen Ali a čoskoro ďalšie dve chaotické difuzér opustil Pakistanu smien v troskách. Na jednom mieste Pakistan dokázal stratiť šesť gólov pre 29 behov.Z diaľky to bol považovaný niektorými ako podozrivé (nejedná sa o záležitosť, ktorá Morgan chcela následne riešiť); od 80 yardov to vyzeralo hrubo nekompetentné, ale nie je o mnoho viac než podozrivé Anglicko strelil 56 beží na tri góly v Abu Dhabi vo svojich posledných 10 prenosy zo základne 227 pre dve osoby. Kedykoľvek hrať Pakistan zle sú pod mikroskopom ako žiadny iný strane.

Čo sa stalo stále zrejmejšie v týchto hrách je, že bez ohľadu na to, ktorá strana je v bránkovisku, run-scoring často sa stáv a ťažšie, pretože smena postupuje. Loptu ide mäkké a cloys na ihrisku a urýchľuje mimo raketu so všetkými rýchlosti mokrej handry.Z tohto dôvodu uprostred pulzujúceho výkon v odbore, zhodenie Wahab Riaz root na hranici štvorcových nohy, An neobvyklé chyby, mohla byť významná. Stálo to 15 behov a dal neskrotný Wahab možnosť biť ďalšie dve šestky. Ale v tomto zápase Taylor a Buttler čoskoro robil, že chyba zdať pichnutie na inom náročnom noc za živé Anglicka strane. Facebook Pinterest Angličan James Taylor (vľavo) a Jos Buttler (vpravo) opúšťa trávnik na nosidlách po tom, čo vzal Anglicku k víťazstvu. Fotografie: Marwan Naáman / AFP / Getty Images


Няма коментари:

Публикуване на коментар