четвъртък, 13 април 2017 г.

South Africa názov, génius 'Fourie du preez ako kapitán proti Škótsku

Juhoafrická republika menovaný veterán skrumáž pol Fourie du preez ako kapitán a urobil tri zmeny v tíme hrať Škótsko v Rugby World Cup Pool B v St James 'Park na Saturday.Wales' zákulisných robotníkmi to urobiť bez povyku dosiahnuť medzník | Eddie Butler Viac

Du preez povedie stranu Unibet-Podrobnosti namiesto Jean de Villiers, ktorý sa vrátil domov so zlomenou čeľusťou, ktoré utrpel v poslednom víťazstvo 46-6 nad Samoa.

Springboks tréner Heyneke Meyer povedal: "Fourie bol jeden z najlepších skrumáže-polovice svetového ragby po dlhú dobu, ale tiež chápe hra lepšie ako väčšina hráčov a je taktická genialita.Bude pr esne vedieť, čo je potrebné v sobotu, kedy budeme pokračovať v boji, aby naše Svetový pohár sen nažive. "

Victor Matfield, ktorý sa očakáva, že prevezme od De Villiers ako kapitán, minie sa so zranením, jeho miesto zhotovená Lood de Jager. De Villiers je umiestnený v strede jede na Jesse Kriel, zmieriť ho Damian de Allende v mladom Midfield kombináciu, ktorá excitované fanúšikovia počas nedávnej južnej pologuli Rugby Championship.

Bismarck du Plessis sa vracia na šľapkou namiesto Adriaan Straussa , Flanker Willem Alberts, ktorých účasť v turnaji bol na pochybách, pretože pretrvávajúce zranenie lýtka, dostane šancu dokázať svoju kondíciu z lavičky.Jan Serfontein, kto len prišiel v Newcastli v pondelok nahradiť De Villiers, bol vymenovaný na lavičke.

Meyer povedal, že jeho tím bude musieť stavať na víťazstvo nad Samoa, aby zostali na ceste k štvrťfinále po prehre s Japonskom v ich úvodnom zápase .


"Výkon proti Samoa bol oveľa lepší, ale Škótsko boli pôsobivé v ich víťazstvo nad Japonskom a USA," povedal. "Vieme, v ktorých oblastiach sa musíme zlepšiť a budeme musieť strieľať na 100% v sobotu proti motivovanú stranou Škótsko.

" Zranenie neboli ideálne, ale nemôžeme s tým nič robiť toto a hráči vybraní, budú musieť znovu vykonať tento víkend. "

De Villiers musel na operáciu na zlomené čeľuste v stredu a bol prepustený počas niekoľkých hodín, úradníkov povedal. "Išlo to dobre s prevádzkou.Mal zuby múdrosti odstránené a platňa vložená do čeľuste, "povedal doktor Springboks Craig Roberts.

De Villiers dúfa, že sa vráti do Anglicka, do štrnástich dní na podporu svojich spoluhráčov na turnaji.

Unibet stávkovanie live

Няма коментари:

Публикуване на коментар