събота, 15 април 2017 г.

Steph Curry chváli zoštíhlené Bogut ako Warriors NBA pruh pokračuje

Superstar Stephen Curry zaplatil hold zoštíhlené kolegom Andrew Bogut potom, čo pomohol Golden State Warriors na najlepší začiatok sezóny v histórii NBA.30-ročný Austrálčan sa bránili z viac vážnych zranení byť fit, mobilné veľký muž hrať významnú úlohu pre voľne bodovania bojovníkov, ktorí otvorili so záznamom 16 rovný wins.'Drongo'NBL fan nalieva pivo cez Sydney Kings hviezda Marcus Thornton čítajte viac

Bogut svoje obrie rám je 10 kg ľahší ako v minulej sezóne potom, čo sa rozhodla znížiť cukru zo svojho jedálnička a zhliadol viac mobilné, kým v priemere 20 minút, sedem bodov a sedem doskokov hra. "Vyzerá ako teenager vonku beží kolies okolo osta tných veľkých mužov v tejto lige, lov LOB, hrá veľkú obranu, blokovanie striel a je skvelé vidieť," uviedol Curry v telekonferencii v stredu.


Bogut, ktorý zaznamenal osem bodov z dunks, ale aj twinged chrbtom v utorkovej výhre 117-77 nad LA Lakers, keď prekonal rekord ísť 16-0, sedel z praxe bojovníkov v stredu.Ale zranenie bolo považované za menej závažné a že sa očakáva, že hrať proti Phoenix Suns v piatok.

Úradujúci NBA MVP Curry trval na tom, že bojovníci neboli zamerané na rozbíjať ďalšie NBA Bet365 stávkovanie live záznamov, hoci iné mýtické míľniky, vrátane jednotlivých 1971-72 Los Angeles Lakers '33-win pruh a Michaela Jordana 1995-96 Chicago Bulls' 72-win obdobia, sa objaví v dosahu.

"Je dôležité mať konkrétne ciele, na poh� �ad a práce pre , ale robíme skvelú prácu, len zostať v tejto chvíli, "uviedol Curry. "Nikto v skutočnosti hovoril o 15-0 záznam až asi minulého týždňa, kedy sme boli asi 11 alebo 12 výhier, pretože sa nemôžete dostať príliš ďaleko pred seba."

Curry a jeho bojovníci spoluhráči hovoria pravidelnú sezónu záznamy nebude znamenať veľa, ak tím nedokáže obhájiť svoj titul NBA, ale ak tomu tak vytvárať nové značky, ako je 33 po sebe idúcich výhier Lakers 'budú radi vziať.

"budeme hrať tvrdo a dúfajme, blíži sa na tomto zázname, ale to nebude sklamaním úsilie, ak nebudeme tam dostať, "povedal strážnik.

Bet365-Zobraziť viac

Няма коментари:

Публикуване на коментар