вторник, 11 април 2017 г.

Francúzsky kouč tvrdí Thierry Dusautoir budú vhodné pre Svetový pohár

France, podobne ako v Anglicku, bude pole inú stranu v Paríži v sobotu od tej, ktorá stratila na Twickenham poslednú sobotu v noci a ich kapitán Thierry Dusautoir, bude opäť chýbať, keď sa zotavuje zo zranenia nohy utrpel v tréningu.

Philippe Saint-André, francúzsky tréner, povedal, že žiadne nebezpečenstvo, že 33-ročný zadnom rade, muž zápasu v roku 2011 finále svetového pohára, chýba tohtoročný turnaj a on očakáva, aby bol fit pre finálnu warm-up zápasu proti Škótsku 5. septembra.

Saint-André tento mesiac povedal, že Francúzsko by bol prekvapením balíček vo Svetovom pohári po štyroch neohromující sezónach, pretože sa ujal ale Twickenham pon� �kol viac dôkazov o ich nedostatky, s pevnosťou v nastavenom kusu podkopávala individuálnymi a organizačnými zaniká.

Francúzsko stratila napriek dominujúci majetok v prvej hodine, vyhrávať počet penaltu a dvakrát má človek tú výhodu, keď Sam Burgess a Calum Clark bol poslaný na hriech -bin.Boli outscored tri pokusy na jednu a snažila sa vyrovnať s tempom a ľsťou z anglických mimo chrbtom.

"Boli sme sklamaní s tým výsledkom, pretože sme mali urobiť lepšie," povedal Saint-André.

"bolo pozitívne, ako je naša skrumáži a nízky počet penále, ale my sme boli naivní v čase, a ukázali sme nedostatok trpezlivosti, keď Anglicko klesli na 14 hráčov. Dali sme preč držanie príliš ľahko a za skrumáži sme stratili príliš veľa súbojov.

"Mali sme viac loptu ako v Anglicku, ale rozdiel bol urobili sedem riadok pruhov.Neboli sme dostatočne presné, pokiaľ išlo o posledný alebo predposledný nahrávku, pokúšať o nemožné miesto udržať držanie lopty a majú dodatočný Ruck "Rugby World Cup 2011 v konečnom znení :. Francúzsko stratiť, ale získať si rešpekt na celom svete Viac

Francúzsko chytal viac skúsený tím ako v Anglicku, ale Saint-André povedal, že 12 hráčov, ktorí zostali v Paríži na vlak, než letieť do Londýna, sa budú podieľať na návrat na Stade de France, keď ich protivníci očakáva sa, byť v blízkej plnej sile.

Saint-André bránil svoje rozhodnutie hrať Brice Dulin, plný späť, na ľavom krídle u Twickenham, kde zostalo plochonohý Anthony Watson za Anglicko prvý pokus [Watson sa druhý prišiel potom, čo Dulin bol dočasne nahradený centrum, Gaël Fick.

"Celý bod priateľskom zápase je pokúsiť hráča," povedal. "Brice mal problémy počas prvých 20 minút, ale potom, čo hral dobre. Watson hrá v plnej zadnej časti pre kúpeľa a Serge Blanco, Francúzsko najlepšieho plný chrbta, za čal svoju kariéru na krídle. Máme tri krídla v našom družstve a potreboval posúdiť naše možnosti. "

To znamená, že Yoann Huget, ktorý v minulom roku získal dva pokusy vo víťazstvo francúzskeho šiestich národov nad Anglickom v Paríži, a Noa Nakaitaci, pokus strelcom na Twickenham posledného marca vo svojom druhom teste vzhľadu, sa očakáva, že na spustenie na krídle tento víkend s Wesley Fofana a Mathieu Bastareaud k dispozícii v stredu.Saint-André oznámi svoj Svetový pohár 31 v nedeľu.


Няма коментари:

Публикуване на коментар