сряда, 13 септември 2017 г.

A Karviná labdarúgóknak ősszel csendes tél volt

A Karvins 21 pont hetven. "Ez az elhelyezés nem reális nézet, de én jobban értékelem a játékosokat" - mondta Weber. "Valakinek még jobb minőségűre van szüksége, de nem fog teljes mértékben játszani a játékot.Valójában a legtöbb ember számára a vér volt. "

Karvina tavasszal viszonylag csendes lesz. "Nem kell aggódnunk a mentésért" - mondta Jan Šisler középpályás. "Tavasszal négy győzelmünk van, és megmentettek. Minél hamarabb kezelhetjük, annál jobb. "A Webra szerint az őszi pont nyereség jó alapot jelent a tavasz számára. "A csapat erős karakterekkel rendelkezik, és ha teljes és szervezetten játszunk, akkor elég sikeresek lehetünk." A sikeres őszi edző örömmel szüntette meg coaching credo-ját. "Megcsináltam a trükköt" - mondta a tatár -, noh a egyes edzők egészségesek - nevetett az edző. "De remek eufóriában ígértem, miután hazánk megnyerte Csehországot, így kellett." Jozef Webra sajnálja, hogy Karviná nem egyezett a csapatokkal, mint a Liberec (0: 0) és Teplice (1: 4). "Nem csináltuk a mérkőzéseket, annak ellenére, hogy erős ellenfelekkel játszottunk olyan erős bet365 fogadási útmutatók ellenfelekkel, mint Slavia, Pilsen és Sparta, de nem találtunk gólt, ami nem jó névjegy.De a nyeremények nyeremények az ellenfeleink ellen - Příbram, Hradec és Bohemka. "A Karviná meg van győződve arról, hogy nincs ok arra, hogy a csapat télen megváltozzon.Már biztos, hogy a tapasztalt vendég Pavel Košťál a Szenica játékban marad a szezon vége előtt. „És arra törekszik, hogy a mi folytatjuk Voltr és Holik", mondta Jozef Weber.

„Örömünkre bet365 fogadás bónusz sz olgál, hogy van egy káder meglehetősen konszolidált, és ez jó, hogy akár három játékos a többi" a sportvezető Lubomír Vlk mondta.

Bevallotta, hogy bizonyos karvinái labdarúgók érdeklődésére számítanak.


"Minden tárgyalási kérdés lesz, de nem számít, milyen lehetséges távozást, legalább két-három játékosot szeretnénk elérni." Ezt megerősíti Weber edző. "A puccs után egészséges csapatunk van, de szükségünk van egy csuka a tóba, hogy megtartsuk a pontyot.Egészséges helyreállítási csapat van szükség, de néhány elhamarkodott változtatások ok nélkül. „

Karviná tekint vissza, különösen azután, hogy erősítést bet365 élő fogadás előre és a támadás. bet365 fogadások a z interneten "Van egy listánk a kiválasztott játékosokról, de nagyon fogadunk, hogy bet365 bónusz a csapat egészséges, ezért nem adunk pénzt. Azt akarjuk, hogy a futballisták játszanak Karvinát "- mondta Jozef Weber

Няма коментари:

Публикуване на коментар